Nokcha Da Rack – v překladu „zelený čaj“. Nejvyšší třída, ručně zpracovávaného zeleného čaj z Korejského poloostrova (horská oblast Jirishan), kde se sklízí a zpracovává ve velmi krátkém časovém období mezi 20.dubnem a 20.květnem.
Charakteristika: Tmavozelený drobný lístek stejnoměrně svinutý. (Tvarování provádí se 9x opakovaným ručním tvarováním na bambusové rohoži a sušením na pánvi přímým plamenem vyhřívané.) Nálev světlezelené barvy, svěží vůně, výrazné chuti.
Doporučený způsob přípravy: 7-10g čaje vsypeme do konvičky 0,4 l a zalejeme vodou 2 minuty odstavenou po varu (75-80°C) po 1minutě a 40 vteřinách je čaj připraven. K tomuto čaji podáváme konvičku s horkou vodou a ohříváčkem na druhý nálev.