Filtrování
Nahrávám...
Červený aromatisovaný čaj ovoněný přírodní mandlovou esencí obohacený kousky mandlí.
„Ja Aum" je vyráběn s použitím „popelové" technologie – vzniká tzv. „Popelka“. Mimořádně neobvyklé chuti je dosaženo vařením lístků v popelové vodě. "Suja Tea" je označení pro tradiční přípravu čaje s máslem a solí. V našich podmínkách lze čaj připravovat jako tmavý Puer.
Evropská ojedinělost a unikát v DČ: Květy čajovníku pravého, pěstovaného v zahradách na pobřeží Atlantiku v okolí Porta.
Ochucený černý čaj s kousky strouhaného kokosu. V Dobrých čajovnách podáván pod názvem "Malajský tygr".
Svěží variace na klasickou recepturu: ovonění bergamotem toliko lehké, chuťo obohacena pomerančovou a citronovou kůrou.
V pádě tomto výběrová značka "Altinbas" (černý Klasik). Balení 500g.
Na počátku 20.století objevená bylina, vyskytující se v Kapské oblasti na jihu Afriky. Drobné červeno-hnědé jehličky nasládlé vůně, v šálu nálev červené barvy a bylinkově sladké chuti. Vhodný pro ty, jimž důvody jakékoli čaj pravý píti brání. Tradicionelní fermentovaná verse.
Zelená, nefermentovaná verse rooibosu, mezi fytoterapeuty zvláště oblíbená. Chuť příjemně travnatá, lehce nasládlá.
„Čaj z bambusu“ – čajové lístky jsou výhradně ručně sbírány z divokých čajových stromů v širokém okolí odlehlé vísky Ban Komaen v horách severního Laosu v provincii Phongsaly. Po zavadnutí jsou lístky ještě vlhké napěchovány do bambusových stvolů a dosušeny nad ohněm. Výsledný tvar po „rozlousknutí“ bambusu připomíná čajové doutníky.